BB-Nino: ”Hyväksyn pettämisen, jos vaimo lihoo”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskusteltiin eilen illalla aktiivisesti seurustelusta, irtosuhteista ja pettämisestä. Erityisesti Ninon kanta näihin asioihin kiinnosti kovasti muita asukkaita jo etukäteen. Hän ei myöskään pettänyt hänelle ladattuja odotuksia.

– Mulla on ollut bi-mies, jonka kanssa oon seurustellut. Mä rakastan sitä ihmistä, mutta sillä on se toinen puoli, se bi-puoli, ja se tykkää myös naisista. Mun mielestä mä en voi sanoa sille, että se olisi pelkästään mun kanssa. Me sovittiin, että se voi olla naisten kanssa, mutta miesten kanssa ei, BB-Nino valotti omaa suhdettaan.

– Mä oon pettänyt monta kertaa, myönnän. Ne on olleet siinä vaiheessa karikolla ne suhteet, että olen tiennyt jo ettei niistä enää tule mitään. Yhden illan juttuja on ollut paljon, täytyy myöntää, mutta ei ole nyt ollut enää moneen vuoteen. Jos sä rakastat toista ihmistä niin sun ei tarvi pettää. Jos sä petät, niin sitten siinä on jotain feelua siinä suhteessa.

– Periaatteessa hyväksyn pettämisen siinä mielessä, että jos parisuhde on sellainen, että sä oot mennyt naisen kanssa vaikka naimisiin ja se on painanut 35 kiloa ja kolmen vuoden päästä teillä on viisi lasta ja se painaa 85 kiloa, eikä välitä itsestään paskaakaan ja kuvittelee että elämä menee siinä ettei tarvitse pitää itsestään huolta. Siinä vaiheessa kummatkin voi katsoa peiliin.