Big Brotherin 24/7 kaatui jälleen – tekninen häiriö iski

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä Riikan synttäribileet, mutta ohjelman fanit eivät kuitenkaan kykene seuraamaan juhlintaa reaaliajassa. BB-talon tapahtumia kotikatsomoihin verkon kautta välittävä 24/7-palvelu on nimittäin kaatunut sekä verkossa että mobiilissa.

Tällä tuotantokaudella Sub siirtyi käyttämään Big Brotherin -verkkolähetyksessä Microsoftin Silverlight-alustaa, joka on saanut sekä kiitosta että kritiikkiä.

Muutoksista huolimatta tälläkin tuotantokaudella BB-nettilähetykset ovat kärsineet kauden alusta saakka toistuvista teknisistä häiriöistä. Suorat nettilähetykset pätkivät ja katkeilevat erityisen usein silloin kun talossa on ennakkoon odotettavissa jokin mielenkiintoinen tapahtuma.