Megan Fox mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista suursuosioon jokunen vuosi sitten noussut Megan Fox on onnistunut pysyttelemään Hollywoodin kärkikaartissa, vaikka hän saikin taannoin potkut leffasarjan kolmannesta osasta. Sen jälkeen menestysroolit ovat kuitenkin loistaneet poissaolollaan.

Taannoin Megan Fox poseerasi kuitenkin FHM-miestenlehden paljastavissa kuvissa, mutta mitään intiimiä ei lehtikuvissa tuolloin nähty. Nyt näyttelijäkaunotar nähdään vuorostaan alusvaatteisillaan Emporio Armanin alusvaatemainoksessa. Katso video tästä tai artikkelin yltä. Kuvakaappaukset löytyvät puolestaan tästä.

Megan Foxin edelleen jatkuvasta suursuosiosta on tuoreimpana osoituksena taannoinen Teen Choice Awards -gaala, jossa Megan palkittiin vuoden naistähtenä. Jatkossa häneltä odotetaan kuitenkin uusia menestysrooleja mikäli kaunotar aikoo pysyä huipulla.