Emma Stone nolostui teinivideostaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja taannoin hänet nähtiin myös Zombieland-elokuvan pääosassa. Viihdelehti Stara tapasi tuolloin neitokaisen Espanjassa. Katso haastattelu tästä. Nyt arkistojen kätköistä on löytynyt mielenkiintoista materiaalia.

Emma Stone oli viime viikolla vierailemassa Jay Lenon keskusteluohjelmassa, jossa hän kertoi seuraavasta Easy A -elokuvastaan. Leno oli kuitenkin käynyt kaivelemassa arkistoja ja Emman kauhuksi sieltä oli löytynyt vanha arkistovideo, jossa kaunotar nähdään 15-vuotiaana laulamassa laulukilpailussa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Emma Stone ei ollut kovinkaan mielissään arkistovideon löytymisestä ja esittämisestä televisio-ohjelmassa. Hän suostui kuitenkin kertomaan, että kyseessä oli ote VH1-kanavan laulukilpailusta, jossa haettiin tähtiä Patridge Family -televisiosarjaan. Emman laulu alkaa ajassa 4:40.