Zombieland-kaunotar Emma Stone Staran haastattelussa

StaraTV Viihde · Stara.fi

Maailmalla suuren suosion saanut Zombieland-elokuva saa Suomen ensi-iltansa 15. tammikuuta 2010. Nyt Staran videohaastattelussa nähdään elokuvan naistähti Emma Stone, joka kertoo muiden muassa elokuvan tekemisestä, elämänohjeistaan ja ruotsalaisista juuristaan.

Stara mukana Zombieland-elokuvan pressissä Espanjassa.

Viihdelehti Stara käväisi viime syksynä tapaamassa Zombieland-elokuvan tähtiä leffan Euroopan ensi-illassa Sitgesin elokuvafestivaaleilla, jossa järjestettiin samaan aikaan myös kulttisuosiota nauttiva Zombiewalk, josta löytyy kuvamateriaalia tästä. Lue leffan ennakkoarvostelu tästä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran videot kätevästi suoraan tietokoneellesi ja sitä kautta iPod-soittimeesi tai iPhone-puhelimeesi. Videotarjontaamme löytyy myös YouTube-sivustolta.