Niko Saarinen häätöuhan alla tosielämässä: ”Nyt on pakko skarppaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa tälläkin tuotantokaudella muutaman päivän viettänyt BB-Niko Saarinen on olut jo useampaan otteeseen otsikoissa maksamattomien laskujensa ja ulosottojensa merkeissä. Nyt hän kertoo Staran blogissaan, että realityohjelmasta tuttu häätö uhkaa häntä nyt tosielämässä.

– Tällä viikolla hoidellaan noita maksamattomia vuokria kondikseen tai muussa tapauksessa me olemme asunnottomia seuraavana sunnuntaina. O-ou. Kaikki näyttäisi kuitenkin olevan hyvin ..ainakin hetken, Niko kirjoittaa blogissaan.

– Mä lupaan alkaa kunnialliseksi ihmiseksi ja hoidan jatkossa laskuni ajallaan. (Oon sanonut tämän ihan muutaman kerran, mutta nyt on pakko skarppaa! Jouluaatto kadulla ei oikeen houkuta). Oon kuitenkin sellainen ihminen että mä en paljoa asioista tressaa ja siirrän mielelläni asioita aina huomiselle.. ja tässä tulos, haha. Oppia koko ikä.