Nuoret tähdet VMA-gaalan seksikkäimpiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna viihdemaailman tähdet kokoontuivat MTV Video Music Awards -palkintogaalaan jakamaan ja saamaan pystejä ja poseeraamaan kameroille punaisella matolla. Lihaan pukeutunut Lady Gaga oli illan kiistatta kohutuin tähti, mutta seksikkäimmät asut löytyivät muualta.

Seksikkäimpien poseeraajien kärkikaartiin on nostettu erityisesti 18-vuotias poptähti Selena Gomez ja 23-vuotias näyttelijätär Ashley Greene. Gomez oli pukeutunut näyttävään hopeanhohtoiseen pitkään iltapukuun, kun Greene oli puolestaan valinnyt ylleen hieman pienemmän topin ja minimekon. Katso kuvat gaalan seksikkäimmistä tähdistä tästä.

Ashley juhli tällä kertaa ilman poikaystäväänsä Joe Jonasia, vaikka myös hän oli paikalla juhlissa. 23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen LOL: Laughing Out Loud -elokuvarooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.

18-vuotias Selena Gomez keikistelee parhaillaan tiukassa pikkumekossa A Year Without Rain -musiikkivideollaan, josta hänet nähdään muiden muassa keikistelemässä sateessa iltapuvussaan. Viime keväänä Massachusettsissa sattui vakava onnettomuus, kun Selena Gomezin suosio ylitti odotukset aikallisen 92PRO FM -radioaseman tilaisuudessa. Emerald Square Mall -kauppakeskukseen saapui liikaa faneja, minkä seurauksena rullaportaat vioittuivat ja useat fanit jäivät kaaoksessa takaa tulleiden tallomiksi. Viisi ihmistä loukkaantui, ja kolme heistä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.