Realitytähti pidätettiin ja karkotettiin – porttikielto koko maahan

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Hills -realityohjelmasta tutuksi tullut realitytähti Spencer Pratt on viime aikoina ollut otsikoissa, koska hän yritti myydä ex-vaimonsa Heidi Montagin pornovideota eniten tarjoavalle. Lopulta kuitenkin selvisi, että mitään videota ei todennäköisesti ollutkaan olemassa.

Sittemmin Spencer suuntasi ex-vaimonsa perässä Costa Ricaan, mutta siellä hän on nyt joutunut vakaviin ongelmiin. Mies nimittäin pidätettiin luvattoman aseen hallussapidosta lentokentällä hänen olleessaan lähtemässä takaisin kotiinsa Los Angelesiin. Pidätyksen myötä Pratt karkotettiin maasta ja lisäksi hänelle määrättiin elinikäinen porttikielto Costa Ricaan.

– Olen viettänyt kaksi viime viikkoa yksin viidakossa tutkiskellen itseäni ja yrittäen tulla paremmaksi ihmiseksi. Minun piti metsästää itse ruokani selviytyäkseen, Pratt väitti Twitter-blogissaan.

– Kun olin poistumassa maasta tänä aamuna jatkaakseni henkistä matkaani, otin vahingossa metsästysaseeni mukaan lentokentälle. Se oli virhe, mutta he lähettivät minut tieheni. En saa enää jatkossa saapua maahan.

Realitytähden puheita ja kirjoituksia ei kannata yleensä ottaa kovinkaan vakavasti, mutta amerikkalainen TMZ sai viranomaisilta vahvistuksen siitä että Pratt tosiaan pidätettiin.