Studioyleisö tyrmistyi – 300 ihmistä sai ilmaisen matkan Australiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rahassa mitattuna maailman kirkkaasti menestyksekkäin televisiotähti Oprah Winfrey lopettaa 25 vuoden urakkansa televisioemäntänä ja suuntaa hieman muihin kuvioihin. Nyt hän on tarjonnut ikimuistettavan lahjan erään lähetyksensä studioyleisölle.

Oprah ja hänen kollegansa Ellen DeGeneres tunnetaan siitä että he antavat arvokkaita lahjoja studioyleisöilleen. Kuusi vuotta sitten Oprahin yleisö sai itselleen omat autot. Oprah aloitti maanantaina ohjelmansa viimeisen tuotantokauden, jonka alkajaisiksi nähtiin jälleen yllättävä tempaus. Kolmesataa Oprahin katsojaa sai nimittäin yllättäen kuulla saaneensa matkan Australiaan.

– Menisimmekö New Yorkiin, Philadephiaan tai Los Angelesiin? Minulla on kuitenkin mielessäni jotain suurempaa. Ajattelin, että minne suurin osa teistä haluaisi matkustaa. Ehkä minun pitäisi ottaa teidät kaikki mukaani toiselle puolelle maailmaa, sillä me menemme Australiaan! Oprah Winfrey huusi.

Yleisö sekosi täysin, kun lavalle vedettiin pienoismalli Qantas-lentoyhtiön koneesta, jonka mukana asteli lentäjäksi pukeutunut John Travolta. Koko 300 hengen studioyleisö matkustaa joulukuussa viikon matkalle Australiaan. Kyseessä ei ollut kuitenkaan mikä tahansa yleisö, vaan heidät oli kutsuttu paikalle uskollisimpien katsojien joukosta.