BB-Nino luennoi miesten G-pisteestä: ”Mieletön orgasmi!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat kävivät iltapäivällä kiivasta keskustelua seksistä ja erityisesti G-pisteen saloista. BB-Nino kertoi innokkaasti kuinka miesten nautintopiste löytyy peräaukosta. Muut asukkaat eivät halunneet kuulla koko asiasta, mutta Nino jatkoi asiasta paasaamistaan.

Nino painosti erityisesti Nikoa kertomaan kokemuksiaan ”kakkosasioista” ja väitti miehen takuulla kokeilleen asiaa. Niko kuitenkin kiisti tämän, mutta Nino sai siitä vain lisää virtaa, sillä hän ei voinut uskoa väitettä todeksi.

– Mä oon niin järkyttynyt! Älä valehtele. G-piste on peräreiästä pari senttiä. Ei sinne tarvi tunkea mitään sormia. Miehillä se on kaikilla samassa paikassa. Siitä saa ihan mielettömän orgasmin. Se on siitä sisään noin sentti. Voi tota Nikoa. Se on meidän valehtelijamestari, Nino jatkoi.

Muut asukkaat kuuntelivat Ninon yksityiskohtaisia kertomuksia korvat punaisena, ja lopulta BB-Hannu kertoi kokeilleensa asiaa naisen kanssa. Sen jälkeen BB-Ville ryhtyi puolestaan laskemaan leikkiä asialla.

– Minä löysin sen heti kun lääkärin nyrkki iskeytyi mun perseeseen. Minun perse on minun perse, eikä sinne mene mitään sormia tai varpaita, eikä mitään, Ville totesi.

– Hyvä että käytiin tää keskustelu. Saatiin siitä kuitenkin paljon hyvää uutta ja hyödyllistä, BB-Mia totesi.

– Hyvä että annat tytöille tuollaisia vinkkejä, että voidaan kokeilla niitä sit ens kerralla, BB-Ellinoora totesi.