Tältä Die Hard -leffan kaunotar näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Die Hard lienee kiistattomasti yksi 80-luvun parhaista toimintalokuvista, ja sen jättimenestys poiki useita jatko-osia ja teki päätähdestään Bruce Willisistä todellisen supertähden. Elokuvan naispääosassa nähtiin tuolloin Bonnie Bedelia.

Willisin esittämän John McClanen vaimo Holly Gennaro McClane joutui leffassa tukaliin tilanteisiin. Häntä näytellyt Bonnie Bedelia ei elokuvan menestyksestä huolimatta noussut kansainväliseksi supertähdeksi, mutta hän on jatkanut aktiivisesti näyttelemistä Hollywood-tuotannoissa.

Vuonna 1969 näyttelijäuransa aloittanut Bonnie Bedelia on nykyisin 62-vuotias kaunotar. Hänet nähdään parhaillaan Parenthood-televisiosarjassa, jossa Bedelia näyttelee Camille Bravermanin roolia. Katso tuore kuva näyttelijättärestä tästä.