Geri Halliwellin muodot herättävät kateutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell vetäytyi musiikkuralta jo vuosia sitten, mutta siitä huolimatta hän on ollut edelleen aktiivisesti otsikoissa. Julkkiskaunotar kiinnostaa siis edelleen.

Geri Halliwell on uransa hiipumisesta huolimatta komeillut viime aikoina edelleen viihdelehtien sivuilla erityisesti upeasti hoikistuneen ulkomuotonsa merkeissä. Äskettäin Geri esitteli upeaa sixpackiään rannalla ja viime viikolla hänen muotojaan ihmeteltiin puolestaan lentokentällä. Nyt kaunotar on palannut rannalle ja esitellyt ruskettunutta ja timmiä vartaloaan vesileikkien merkeissä. Katso kuvat tästä.

38-vuotias Geri Halliwell tuli tunnetuksi 90-luvulla supersuositusta Spice Girls -tyttöbändistä. Yhtyeen hajottua Geri teki soolouraa laulajana. Hän julkaisi kolme albumia, joita myytiin yhteensä 12 miljoonaa kappaletta. Laulu-ura päättyi kuitenkin pian ja sittemmin Geri on kokeillut siipiään myös kirjailijana.