Tyttökullat-sarjan rakastettu näyttelijä Harold Gould kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvien rakastettu tähti Harold Gould on kuollut. Hän menehtyi lauantaina 86-vuotiaana televisio- ja elokuva-alojen vanhuksille tarkoitetussa hoitokodissa Woodland Hillsissä, Kaliforniassa.

Harold Gould teki yli 50 vuotta kestäneen uran näyttelijänä. Urallaan hän tähditti yli kolmeasataa televisiosarjaa ja elokuvaa. Parhaiten Gould tunnettiin todennäköisesti Tyttökullat-suosikkisarjasta, jossa hän näytteli Betty Whiten roolihahmon miesystävää.

– Hän oli todella hieno näyttelijä ja rakastettava mies. Häntä tullaan kaipaamaan kovasti, Betty White kommentoi kollegansa poismenoa TV Guide -lehdelle.

Gouldin aikaisempiin hitteihin lukeutuivat myös muiden muassa The Mary Tyler Moore Show -televisiosarja ja siitä alkunsa saanut Rhoda-sarja. Gouldin viimeiseksi roolityöksi jäi vierailu Muodon vuoksi -televisiosarjassa.