Realitytähden bikinit pettivät – jättirinta pullahti esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag on pysytellyt otsikoissa viimeisen vuoden ajan lähinnä hänelle tehtyjen lukuisten kauneusleikkausten merkeissä. Neitokainen oli viime vuoden marraskuussa menehtyä operaatioihin, ja viime aikoina hän on alkanut katua leikkauksiaan.

Viime viikot Heidi on viettänyt Costa Ricassa, jossa hänellä oli määrä käydä pienentämässä valtavia DDD-kokoisia rintojaan. Tuoreimpien kuvien perusteella leikkausta ei kuitenkaan tehty. Nyt julkisuuteen on päätynyt kuvia, joissa neitokainen oli nauttimassa vesileikeistä, mutta yllättäen hänen bikininsä pettivät ja toinen jättirinta pullahti esiin. Katso kuvat tästä.

Maanantaina Heidi joutui tukalaan tilanteeseen ollessaan palaamassa Costa Ricasta takaisin kotiinsa Los Angelesiin. Hänellä oli matkaseuranaan ex-miehensä Spencer Pratt, joka jäi kuitenkin lentokentällä kiinni yritettyään salakuljettaa aseita lentokoneeseen. Molemmat pidätettiin hetkeksi ja Pratt sai lopulta elinikäisen porttikiellon Costa Ricaan.