Jennifer Lopezille Idol-tuomaroinnista 10.000.000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin realityohjelmiin lukeutuva American Idol on ollut viime aikoina ongelmissa, kun se on menettänyt tuomareitaan yksi toisensa jälkeen. Ensin lopputilin otti Paula Abdul, jonka tilalle pestattu Ellen DeGeneres ilmoitti äskettäin lopettavansa tuomaroinnin.

Pari viikkoa sitten tuomaristosta erosi myös Kara DioGuardi. Nyt heidän tilalleen on pestattu korvaavaksi tuomariksi latinolaulaja Jennifer Lopez. Kaksoset taannoin synnyttänyt tumma kaunotar lihottaa tuomarin pestillään mukavasti pankkitiliään, sillä hänen palkkionsa urakasta on peräti 12 miljoonaa dollaria, eli noin 10 miljoonaa euroa.

People-lehden uutisoima sopimus tuli yllätyksenä, sillä vain reilu kuukausi sitten neuvottelut Lopezin kanssa ajautuivat laulajan liian suureen palkkiovaatimukseen. Nyt Jennifer nähdään kuitenkin ohjelmasarjan kymmenennen tuotantokauden tuomaristossa.