Jwoww’n muodot eivät jättäneet tilaa rintaliiveille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman kolmannen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Jerseyn rannoilla. Sarjan kulisseissa on tapahtunut kaikenlaista ja esimerkiksi sarjan tähti Snooki tuomittiin viime viikolla hänen aiheutettuaa juovuspäissään häiriötä rannalla.

Nyt sarjan tähdistä Jwoww on kuvattu asussa, joka oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Hän oli nimittäin valinnut ylleen niin pienen ”jakkutakin”, että sen alle ei ollut ilmeisesti tarkoituskaan mahtua rintaliivejä eikä myöskään paitaa. Paljasta pintaa asu kuitenkin esitteli varsin auliisti. Katso kuvat tästä.

Tuotantokausien välillä Jwoww, oikealta nimeltään Jenni Farley, keskittyi suunnittelemaan ja lanseeraamaan uuden Filthy Couture -nimisen vaatemallistonsa, joka esiteltiin heinäkuussa Las Vegasissa. Sarjan kahden ensimmäisen tuotantokauden aikana Jwoww jäi selvästi kollegansa Snookin varjoon, mutta viime kuukausina hän on noussut Yhdysvalloissa sarjan seuratuimmaksi tähdeksi.