Kelly Brookin etumus sai miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on palkittu muiden muassa maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nykyisin Kelly on jo viihdelehtien vakiotavaraa ympäri maailmaa ja samalla hän tekee sievoista tiliä mainossopimuksillaan.

Britain’s Got Talent -kisan tuomarin pestistä pikapotkut saanut Kelly tienasi äskettäin puoli miljoonaa dollaria riisumalla vaatteensa Playboy-lehden sivuille. Nyt Kelly on ikuistettu poistumassa julkkisjuhlista näyttävässä ja paljastavassa iltapuvussa, jonka etumus toi tosin iltapuvun sijaan mieleen lähinnä makuuhuoneessa käytettävät asut. Katso kuvat tästä.

30-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.