Kimin paita ei piilottanut rintoja – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian tuli aikoinaan tunnetuksi lähinnä suuresta takapuolestaan, jonka avulla hän pääsi vuonna 2007 poseeraamaan myös Playboy-lehden alastonkuviin ja sai sittemmin myös oman realityohjelmansa.

Viime päivinä Kim on suivaantunut siitä, että Playboy on julkaissut lisää hänen vanhoja nakukuviaan vuodelta 2007 sopimatta niistä lainkaan hänen kanssaan. Toissapäivänä Kim ikuistettiin hieman tuoreempiin otoksiin, joissa hänen ohut musta paitansa ei lopulta onnistunut juurikaan peittämään neitokaisen rintavarustusta. Katso kuvat tästä.

Playboy-lehden nyt julkaisemissa arkistokuvissa Kim nähdään alastomana, myös intiimit ruumiinosat paljaana. Vielä ei ole saatu varmuutta aikooko Kim ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin kuvien julkaisemisen takia, mutta hän on ehtinyt jo ilmoittaa että kuvien julkaisusta ei ole aikoinaan sovittu.