Laulajan kuolema hämmentää Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kohutaan parhaillaan suositun laulajan kuolemantapauksesta, jonka taustoja joudutaan selvittämään poliisin toimesta. Kansallisoopperassakin esiintynyt oopperalaulaja Amy Black menehtyi 36 vuotiaana kotinsa puutarhassa epäselvissä olosuhteissa.

Guardian-lehden mukaan Blackillä oli löydettäessä kädessään hänen poikaystävänsä Hermanus de Langin matkapuhelin. Laulaja oli hetkeä aiemmin riidellyt poikaystävän kanssa saadakseen nähdä tämän entiselle tyttöystävälleen ja lapsensa äidille lähettämät tekstiviestit. Niissä poikaystävä oli vähätellyt suhdetta laulajaan.

Riidan jälkeiset tapahtumat ovat epäselviä, mutta kuolleen tähden löysi puutarhasta juuri poikaystävä. Laulajalla oli aiemmin ollut sydänongelmia ja hän oli käynyt viime vuonna myös sydänleikkauksessa. Lehden mukaan nainen oli edellisenä päivänä valitellut rintakipuja ja ollut samalla yhteydessä lääkäreihin.