Miinalaiva Pohjanmaa Subin realitysarjan tähtenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viranomaistoimintaa seuraavat realitysarjat ovat saaneet viime vuosina suuren suosion, ja Poliisi-tv -ohjelman kehittämään formaattiin perustuva Poliisit-realitysarja on menestynyt Jim-kanavalla mainiosti. Sittemmin se on saanut monia kotimaisia seuraajia.

Yksi tällaisista realitysarjoista on Taistelulaiva, jossa seurattiin viime kesänä miinalaiva Pohjanmaan toimintaa. Jim-kanavalla nähtävää ohjelmaa on kuvattu suomalaisella sotalaivalla, joka matkaa pian Somaliaan turvaamaan laivaliikennettä merirosvoukselta.

Taistelulaiva-sarja on uusi 12-osainen kotimainen realitysarja miinalaivalla tehtävästä koulutuspurjehduksesta. Koulutuspurjehduksen toimintaa kuvataan seitsemän päähenkilön kautta. Ohjelma kuvattiin miinalaivan koulutuksessa 4.5. – 10.6.2010. Sarja alkaa Jimillä alkuvuonna 2011 ja sen tuottaa tuotantoyhtiö Century Films.