Teinitähti poliisin haaviin iPhone 4:n takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on viime aikoina yrittänyt kovasti päästä eroon kiltin Disney-tähden imagostaan. Monien mielestä nämä yritykset ovat menneet jo liiankin pitkälle, kun 17-vuotias laulaja on keikistellut julkisuudessa paljastavissa asuissa.

Hannah Montana -sarjasta alunperin tunnetuksi tullut nuori laulaja on esiintynyt lukuisia kertoja provokatiivissa asuissa, ja hän harrastaa samankaltaista pukeutumistyyliä myös siviilissä. Maanantaina poppari joutui tekemisiin poliisin kanssa, kun hän puhui iPhone 4 -kännykkäänsä autoa ajaessaan. Asiasta kertonut Radar Online ei tiennyt saiko laulaja sakot vai selvisikö hän rikkeestään pelkällä varoituksella.

Viime kuussa poikaystävä jätti Mileyn, mutta nyt heidän kerrotaan palanneen taas yhteen. Lähitulevaisuudessa Miley nähdään LOL: Laughing Out Loud -elokuvassa, jossa hänen esittämänsä Lola-roolihahmo menettää neitsyytensä, puhuu alituisesti seksistä, polttaa marijuanaa, suutelee muita tyttöjä huulille, juo itsensä humalaan ja esittelee vahingossa Ann-äidilleen brasilialaisen bikinivahauksensa tulokset.