Rebecca Hall ahtautui kireään yläosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian näyttävimpiin näyttelijäkaunottariin lukeutuva Rebecca Hall ei ole juuri viihdelehtien otsikoissa paistatellut, vaikka aihetta ehkä olisi ollut. Jatkossa näyttävä neitokainen nähdään toivottavasti aikaisempaa useammin lehtien sivulla.

Nyt Rebecca on kuvattu Toronton elokuvafestivaaleilla, jossa juhlittiin hänen uusimman The Town -elokuvansa ensi-iltaa. Juhlia varten hän oli pukeutunut näyttävään punaiseen iltapukuun, jonka yläosa näytti tosin olevan hieman turhan kireä. Katso kuvat tästä ja tästä.

28-vuotias englantilainen Rebecca Hall tuli aikoinaan tunnetuksi näyttelijänä teattereiden lavoilta, jolloin hänet palkittiin Mrs. Warren’s Profession -roolistaan. Televisiossa Hall debytoi vuonna 1992. Sittemmin näyttelijäkaunotar on tähdittänyt myös useita elokuvia, kuten The Prestige ja Vicky Christina Barcelona. Vuonna 2010 hänet nähdään elokuvissa A Bag Of Hammers, The Town ja Please Give.