Surullisia uutisia Särkänniemestä – sairauskohtaus murskasi toiveet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella sijaitsevassa Särkänniemen huvipuiston delfinaariossa tunnelmat ovat parhaillaan alamaissa, kun toiveikkaat odotukset tuoreimman delfiininpoikasen henkiinjäämisestä kariutuivat. Pienokainen on nyt menehtynyt sairauskohtaukseen.

Vajaan viikon ikäinen delfiininpoikanen kuoli viime yönä. Kuolinsyytä selvitetään parhaillaan, mutta tutkimukset kestävät jopa viikkoja. Delfinaario on parhaillaan suljettuna. Delfinaarion johtaja Timo Rahunen vahvisti tiedot asiasta ensimmäisenä uutisoineelle Radio 957:lle.

– Varsinaista syytä tähän ei vielä tiedetä, mutta huomasimme, että poikanen alkoi hengittää epätavallisesti. Se myös alkoi nousta pintaan tavallista nopeammin. Lopulta delfiini vajosi pinnan alle eikä tullut enää pinnalle, Rahunen kertoi radiolle.