Taylor Swift esitteli rintavakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu country-tähti Taylor Swift on vasta 20-vuotias, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Hänen albuminsa nimettiin taannoin jopa vuoden myydyimmäksi Yhdysvalloissa.

Näyttelijäuransa taannoin aloittanut Taylor Swift tunnetaan myös konservatiivisesta ja siveästä pukeutumisestaan ja siitä, että hän ei ole juuri kohuotsikoita aiheuttanut. Palkintogaaloissa hoikka kaunotar on kuitenkin ikuistettu pariinkin otteeseen varsin näyttävissä asuissa. Nyt Taylor on kuitenkin esiintynyt aikaisempaa rohkeammassa asussa. Katso kuvat tästä.

Nuori supertähti on nyt ollut monien muiden tähtien tavoin mukana uuden Easy A -elokuvan ensi-iltajuhlissa, joihin hän oli valinnut asukseen syvänvihreän ja yläosastaan yllättävän avonaisen iltapuvun. Leffa saa maailmanensi-iltansa 17. syyskuuta. Elokuvan päätähtenä nähdään Emma Stone.