Adriana Lima timminä niukassa nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotat asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja hän synnytti perheeseensä esikoisen viime vuoden marraskuussa.

Adriana Lima on nähty kesän aikana pariinkin otteeseen Victoria’s Secret -merkin mainoskuvissa, mutta hän on ollut otsikoissa selvästi viime vuotta harvemmin. Nyt Adriana on kuvattu siviilissä tapaamassa ystäviään nahkatakkiin ja niukkoihin nahkashortseihin pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.