Big Brother rankaisi jälleen – asukkaat näkevät nälkää

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talon asukkaat saivat tänään tietää, että meriaiheinen viikkotehtävä päättyi epäonnistumiseen. Epäonnistumisen lisäksi asukkaiden elinolot huononevat vielä entisestään, sillä Big Brother on päättänyt rankaista asukkaita jatkuvista sääntörikkomuksista.

Subin Big Brother Extra -ohjelmassa paljastettiin Isovelin huonontavan asukkaiden elinoloja vähentämällä ruokaa ja mukavuuksia. Big Brother on muun muassa poistanut asukkailta kokonaan lämpimän pesuveden. Lisäksi Big Brother tyhjensi ruuasta talon jääkaapin sekä pakastimen. Viikkotehtävän epäonnistumisen myötä asukkailla on ruokarahaa vain pari euroa, joten taloon on ainakin ruuan suhteen luvassa ankeat olot.

Asukkaat valittivat illan mittaan useaan otteeseen kovaa nälkäänsä, sillä Isoveli piti heitä nälässä myöhään iltaan asti. Big Brother heltyi kuitenkin antamaan jo iltapuuhissaan olleille asukkaille muutaman purkin tonnikalaa sekä riisiä. BB-Marika ja BB-Nino olivat innoissaan saamastaan ruuasta ja alkoivat syödä heti raakaa riisiä suoraan paketista.

Aikaisemmin tänään Big Brother järjesti asukkaille päällikkökilpailun, joka sekin osoittautui valekilpailuksi. Päällikkökilpailu oli tällä kertaa seksivisa, jossa parhaiten pärjäsi BB-Marika. Voittajan julistamisen yhteydessä Big Brother kuitenkin paljasti mitätöivänsä päällikkökilpailun ja jättävänsä talon toistaiseksi ilman päällikköä. Kukaan talon asukkaista ei siis ansainnut itselleen koskemattomuutta tulevaa häätöäänestystä ajatellen.