Jennifer Lopez on paljastellut ennenkin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on pitänyt urallaan matalaa profiilia jo pidemmän aikaa, koska hän ja miehensä Marc Anthony saivat taannoin kaksoset. Nyt perhe-elämä on kuitenkin vaihtumassa taas työelämään, kun Jennifer kiinnitettiin viime viikolla American Idol -ohjelman julkkistuomariksi.

Viime aikoina Jennifer Lopez on esiintynyt pari kertaa julkisuudessa läpinäkyvissä paidoissa, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole kovinkaan uusi tapa. Jennifer on nimittäin poseerannut paljastavissa yläosissa lukuisia kertoja aiemminkin. Katso kuvakooste tästä.

Jennifer Lopez sai uuden albuminsa valmiiksi jo aiemmin tänä vuonna, mutta hän sai yllättäen potkut levy-yhtiöstään jo ensimmäisen singlelohkaisun jälkeen. Sittemmin Lopez sai uuden levydiilin, ja uuden albumin julkaisua odotetaan parhaillaan kovasti. American Idol -pesti nostaa hänen osakkeitaan varmasti myös musiikkirintamalla.