Joogaavat suomalaiskarhut ihastuttavat ulkomailla – katso hauskat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta nousee harvakseltaan uutisaiheita ulkomaisen medioihin. Viime aikoina tämänkaltaiset uutiset ovat olleet varsin negatiivisia, sillä otsikoissa ovat olleet venäläismiehen kuolema saunomisen MM-kisoissa ja vankilaan tuomittu mäkilegenda Matti Nykänen.

Nyt Suomi on kuitenkin viimein noussut otsikoihin myös hieman positiivisimmissa merkeissä, kun Ähtärin eläinpuistossa asustavat Mimmi ja Santra -karhut on noteerattu laajasti ulkomailla. Syynä ihastukseen ovat karhujen hauskat jooga-asennot, joiden takia ne onkin jo nimetty jooga-karhuiksi.

Parhaillaan suomalaiskarhuja ihastellaan lukuisissa ulkomaisissa lehdissä. Slovenialaisen Meta Pencan ikuistamat valokuvat ovat noteeranneet muiden muassa The Guardian, News.com.au, Daily Mail, Popular Fidelity ja Metro.

Yoga Bear Ähtäri