Kovaa peliä BB-talossa: Nino mustamaalaa Miaa?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on vietetty viimeinen tunti lähes täydellisen hiljaisuuden vallitessa, kun suurin osa asukkaista on mennyt päiväunille. Ainoastaan BB-Niko oli hereillä, sillä hän jäi pihamaalle kuntoilemaan ja sen päälle hoiti vielä tiskit koneeseen.

Aiemmin meno oli kuitenkin hieman toista luokkaa, kun talossa virisi keskustelu toisten mustamaalaamisesta ja varsinaisesta BB-pelistä. Erityisesti BB-Mia oli suivaantunut siitä, että hänen mukaansa BB-Nino yrittää saada ihmiset kääntymään häntä vastaan. Mies oli syyttänyt Miaa viikkotehtävän pilaamisesta ja ruorin ääreen nukahtamisesta.

– Mutta toi on musta aika epäkypsää Ninolta, että se syyttää mua, jos tää viikkotehtävä kosahtaa. Se yrittää vaan saada ihmisiä mua vastaan, Mia vuodatti tuntojaan Marikalle.

Mian mukaan hän ei nukahtanut, vaan tuijotti ainoastaan lattiaa. Muut asukkaat totesivat, että Isoveli näyttää kyllä asukkaille videonauhalta syyn viikkotehtävän epäonnistumiseen, mikäli tehtävä tulee edes epäonnistumaan.