Ksenian seksipaljastus yllätti: ”Ei v**tu!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alusta saakka asustanut BB-Ksenia on paljastanut vedättäneensä talon muita asukkaita seksielämäänsä liittyvillä asioilla. Hänen puheensa ovat tosin aiheuttaneet ihmetystä alusta saakka.

Pian taloon asteltuaan Ksenia kertoi nimittäin harrastaneensa ryhmäseksiä kahden naisen ja yhden miehen kokoonpanossa. Sittemmin hän kuitenkin kertoi olevansa vielä neitsyt. Paljastus aiheutti tuolloin epäilyksiä, mutta asukkaat uskoivat tarinan. Nyt koko juttu onkin osoittautunut huijaukseksi.

Ksenia kertoi Petrille millaista kohtelua hän kaipasi sängyssä, ja hän totesi haluavansa aluksi romantiikkaa ja viettelyä sekä hierontaa ja hemmottelua. Sitten tulisi kuitenkin mennä jo varsinaiseen asiaan. Tästä syystä Petri totesi, että Ksenia on kertomansa mukaan vielä neitsyt. Ksenia paljasti kuitenkin vain huijanneensa asukkaita.

– Ei v**tu! Petri sai sanotuksi tyrmistykseltään.

– Mä testasin näitä mun valehtelemisen jaloja taitoja, Ksenia perusteli.