Suosikkinäyttelijän rinnat valahtivat ”polviin” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-maailmassa ihaillaan tunnetusti nuoruutta ja virheetöntä kauneutta, joten ei ole kovinkaan suuri ihme, että viihdemaailman asettamista kriteereistä poikkeavat voivat hekin nousta otsikoihin.

Täysin oma lukunsa ovat kauneusleikkauksissa kasvonsa ja vartalonsa peruuttamattomasti pilanneet naiset, mutta aika ajoin otsikoihin noustaan myös muista syistä. Tällä kertaa amerikkalaisjulkaisussa ihmetellään suosikkinäyttelijä Meg Ryanin tuoreita kuvia. Katso kuvat tästä.

Julkisuudessa viime aikoina hyvin vähän paistatellut Meg Ryan on nimittäin ikuistettu päiväkävelyllä New Yorkin West Villagessa. Kauniin elokuvatähden rintavarustus näyttää kuvissa valahtaneen niin sanotusti polviin, ja se nousi nopeasti myös otsikoihin. Muissa hieman tuoreemmissa kuvissa Ryanilla on kuitenkin ollut yllään rintaliivit ja hän on näyttänyt niissä varsin upealta.