Rachel Uchitel timminä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiskaunotar Rachel Uchitel tuli tunnetuksi, kun hänen salasuhteensa golftähti Tiger Woodsiin paljastui viime vuoden marraskuussa. Siitä sai alkunsa urheiluistorian suurin seksiskandaali.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Woods esti Uchitelin nakukuvien julkaisun Playboy-lehdessä. Nyt neitokainen on kuitenkin päätynyt viihdelehtiin poseeraamalla kameroille näyttävissä valkoisissa bikineissä rannalla. Katso kuvat tästä.

Rachel sai taannoin potkut esimerkiksi Diili-ohjelmasta jo ennen kuvausten alkamista. Hänen maailmanvalloituksensa ei ole sujunut kovinkaan hyvin, ja Woodsin nyt torppaamista Playboy-kuvista neitokainen olisi tienannut 300.00 dollaria. Varsinaisen omaisuutensa hän ansaitsi kuitenkin, kun Woods maksoi naiselle miljoonia siitä ettei tämä paljastaisi parin seksileikkejä.