Seksikeskustelu velloi BB-talossa: ”Vehkeet tiskiin!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa saatiin eilen aikaan vilkas keskustelu seksistä ja siihen liittyvistä seikoista. Erityisen pitkään asukkaat keskustelivat homoseksuaalisuudesta, sukupuolenvaihdoksista ja moniavioisuudesta.

Kaikki olivat samaa mieltä siitä, että jokaisen ihmisen pitäisi saada vaihtaa sukupuoltaan vapaasti, mikäli itse sellaiseen operaatioon haluaa. Erityisesti asukkaita kiinnostivat kuitenkin tiedot siitä miten uudet sukuelimet toimivat sukupuolenvaihtoleikkauksen jälkeen – vai toimivatko lainkaan.

BB-Elisabet ja BB-Marika olivat  kiinnostuneimpia tästä asiasta, ja Marika kertoi kuulemiaan tarinoita intersukupuolisista ja transseksuaaleista. Lopulta asukkaat vaativat saada BB-taloon ihmisen, joka oli ollut sukupuolenvaihtoleikkauksessa ja joka voisi kertoa sukupuolielintensä toimivuudesta ja esitellä niitä asukkaille.

– Joo, sellainen me tarvitaan tänne. Vehkeet tiskiin vaan, Satu ehdotti.

Marika kertoi käyneensä treffeillä tytön kanssa, joka elää polyamorisessa, eli ”monirakkautisessa”, suhteessa miehen kanssa ja että osapuolilla on perussuhteensa lisäksi mahdollisuus ottaa sivusuhteita ja rinnakkaissuhteita tarpeen mukaan. Myös afganistanilaissyntyinen BB-Habib osallistui keskusteluun kertomalla moniavioisuudesta. Hän korosti että itse ei olisi valmis moniavioisuuteen, vaikka se on Afganistanissa sallittua.

– Meidän maassa saa olla vaikka neljä vaimoa. Yksi ehto on kuitenkin se, että pitää olla varaa elättää ne kaikki. Ei ole järkeä että yhdellä on kaikkea ja toisilla ei mitään. Nykyisin on tosi tosi harvinaista, että tehdään sellaisia, että mennään neljän kanssa naimisiin, mutta ennen vanhaan ei tarvittu rahaa, joten silloin oli neljä tai viisi vaimoa, BB-Habib kertoi.