Tiger Woods torppasi rakastajattarensa Playboy-alastonkuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurimman seksiskandaalin viime syksynä aiheuttanut golf-tähti Tiger Woods on sittemmin saanut jo avioeronsa päätökseen, mutta skandaalin mainingit lyövät vielä korkeina. Woods on nimittäin joutunut jälleen puuttumaan rakastajattarensa puuhiin.

Rachel Uchitel oli rakastajatar, joka paljastui ensimmäisenä lukuisista naisista. Hän on yrittänyt jatkaa omaa 15-minuuttistaan julkisuudessa kaikin keinoin, mutta varsin huonolla menestyksellä. Rachel sai nimittäin potkut esimerkiksi Diili-ohjelmasta jo ennen kuvausten alkamista. Nyt hän on yrittänyt ansaita Playboy-lehdeltä 300.000 dollaria alastonkuvillaan, mutta taas nousi seinä eteen.

Tiger Woods teki nimittäin aiemmin miljoonien sopimuksen Uchitelin kanssa siitä, että tämä pitäisi suunsa kiinni parin suhteesta. Nyt Woods on uhannut sopimuksen raukeamisella, mikäli rakastajatar poseeraisi alastonkuvissa, Radar Online uutisoi. Jutun teemana olisi nimittäin ollut ”Tigerin salattu tyttöystävä”, eli siinä olisi viitattu suoraan Woodsiin.