Supertähti mukaan Men In Black 3 -elokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden, ja pian hän palaa valkokankaalle elokuvasarjan kolmannessa osassa. Nyt myös Smithin aisapari Tommy Lee Jones on viimein saatu mukaan.

Tähän saakka Hollywoodissa ovat velloneet huhut, joiden mukaan Tommy Lee Jones ei suostuisi lainkaan mukaan elokuvan toiseen jatko-osaan. Nyt väitteet on kuitenkin tyrmätty, kun elokuvaan niin ikään kiinnitetty Josh Brolin ilmoitti, että hän ei ole sittenkään korvaamassa Jonesia.

– En tiedä kattausta vielä tarkkaan. En kuitenkaan ole korvaamasa Tommyä, siitä olen varma. Tästä asiasta on liikkeellä enemmän huhuja kuin tietoja. Tämä on mielenkiintoista. Ymmärrätte varmasti, että minua jännittää tästä puhuminen, koska minun sopimukseni ei ole vielä täysin varma, Josh Brolin kertoi MTV-kanavalle.

Aiemminkin Jonesin kanssa valkokankaalla nähty Brolin esittää elokuvassa Jonesin roolihahmon nuorempaa versiota, joten edellä mainittu lausunto on tulkittu siten, että Tommy Lee Jones esittää edelleen Agentti K:n roolia kuten aiemminkin. Men In Black 3 saa ensi-iltansa toukokuussa 2010.