BB-Mia murtui häätöäänestyksestä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaille paljastettiin eilen ketkä ovat tällä viikolla nimettyinä häätöäänestykseen ja siten vaarassa saada lähtöpassit talosta. Viime sunnuntaina taloon asteli neljä asukasta, joten asukkaat olettivat jo etukäteen, että talosta passitettaisiin kotimatkalle useampikin asukas.

Häätöäänestyksessä ovat tällä viikolla BB-Habib, BB-Mia ja BB-Marika, jotka kaikki olivat äänestyksessä myös viime viikolla. Heistä Mia hymyili aluksi nimensä kuultuaan, mutta hetken kuluttua hän näytti ottavan nimeämisensä jo varsin raskaasti, sillä hän murtui kyyneliin kuultuaan häätöuhasta. Neitokainen tosin itse totesi osanneensa odottaa nimeämistään.

Mia tosin luottaa vahvasti siihen, että hän ei ole lähdössä kotiin vielä ensi sunnuntaina. Silloin asukkaille paljastuu myös BB-talon salaparin puuhat, sillä Esa-Tapion ja Riikan seurustelusta kerrotaan muille. On hyvin mahdollista, että heidät passitetaan kotiin tuolloin, kun viikon kestänyt salatehtävä on viimein suoritettu.