Big Brotherin salapariskunnan salaisuus paljastuu

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on viime sunnuntaista saakka asustanut neljä uutta asukasta, joista BB-Esa-Tapio ja BB-Riikka ovat todellisuudessa kihlapari. He ovat kuitenkin talossa suorittamassa salatehtävää, jonka merkeissä heidän seurustelunsa ei saa paljastua muille.

Tähän mennessä salapariskunnan seurustelu on pysynyt hyvin salassa, vaikka molemmat ovatkin todenneet salailun ottaneen koville. Pari päivää sitten Riikka ja Esa-Tapio saivat kuitenkin muutaman minuutin aikaa kuherrella muilta piilossa. Kovin pitkään heidän ei enää tarvitse salailua jatkaa.

Eilen tuotantotiimi nimittäin ilmoitti, että salatehtävä päättyy ensi sunnuntaina. Silloin parivaljakon seurustelu paljastuu muille asukkaille, joten asukkaiden ilmeet ovat silloin varmasti näkemisen arvoisia. Mikäli suhde paljastuu kuitenkin vielä ennen aikojaan, saa kihlapari lähtöpassit talosta. Vielä ei ole tietoa saako pariskunta jäädä taloon vielä paljastuksen jälkeen.