BB: Ksenia otti Mian roolin valittajana

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailusta häädettiin eilen kotimatkalle BB-Mia, joka oli asukkaiden nimeämisperustelujen mukaan käynyt monin tavoin lähes kaikkien asukkaiden hermoille. Miaa kritisoitiinkin talossa vielä pitkään hänen poistumisensa jälkeen.

Tänä aamuna BB-Ksenia otti kuitenkin ainakin osittain Mian paikan talon virallisena valittajana, sillä mikään ei tuntunut olevan jyväskyläläisneitokaisen mukaan hyvin. Hän ei suostunut Hannun kanssa aamulenkille ja keksi siihen monia syitä.

– Ei vaan pysty nousta, liian kylmä, liian kirkasta, liian väsynyt, Ksenia valitti.

Ville kertoi uneksineensä yöllä siitä, että Mia palaisi taloon suorittamaan salatehtävää. Ohjelman verkkosivujen mukaan aamulla Nikoa tentattiin Hunks-urastaan ja muiden muassa siitä meikkaavatko miehet keikoilleen.