BB-Ksenia paljasti: ”Paljon yhden illan juttuja”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tuotantokauden alusta saakka asustanut 19-vuotias jyväskyläläinen BB-Ksenia on yllättänyt asukkaat jo moneen otteeseen suhdepuheillaan. Alunperin hän ilmoitti olevansa vielä neitsyt, mutta myöhemmin korjasi puheitaan.

Ksenia paljasti eräässä keskustelutuokiossa Petrille harrastaneensa sittenkin seksiä. Jo aiemmin hän oli kertonut kokeilleensa myös ryhmäseksiä kahden miehen ja yhden naisen kokoonpanossa. Nyt asukkaat keskustelivat yhden illan jutuista. Ksenia oli niiden kannalla tietyin ehdoin.

– Yhden illan jutuissa ei mun mielestä ole mitään pahaa eikä väärää, jos on sinkku ja vapaa. Myönnän, että oon harrastanut niitä paljon kun oon sinkku, eikä se kaduta mua mitenkään kun oon sinkku, BB-Ksenia kertoi.

BB-Habib totesi samassa keskustelussa katuvansa sitä että oli aiemmin pettänyt tyttöystäväänsä.

– Valitettavasti oon pettänyt ja edelleen mua kaduttaa ja harmittaa, koska olin kolme vuotta sitten yhden maailman kauneimman naisen kanssa. Kerran lähti käsistä niin sanotusti. Pyysin monta kertaa anteeksi. Sen jälkeenkin oon seurustellut, mutta en ole enää pettänyt. Oon oppinut, että joko tosissaan tai sitten ei mitään, Habib kertoi.