BB-Ksenia ripitti Habibia: ”BB oli virhe!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin eilen kotimatkalle BB-Mia, joka osoittautui myös talon asukkaiden inhokiksi ainakin nimeämisissä annettujen kommenttien perusteella. Samaan aikaan BB-Habib suhtautui häätöuhkaan välinpitämättömästi, mutta sai jäädä vielä taloon.

Tänään BB-Ksenia antoi Habibin kuulla kunniansa, kun mies pohti Big Brother -osallistumisensa vaikutusta koulunkäyntiinsä. Jyväskyläläinen totesi suoraan, että Habib on tehnyt virheen tullessaan mukaan realityohjelmaan ja että Habibin olisi pitänyt miettiä tarkemmin ohjelman vaikutuksia opiskeluunsa. BB-Elisabet ei ollut Ksenian kanssa aivan samaa mieltä, vaan totesi koulun kyllä odottavan.

Tämän jälkeen myös BB-Nino ja BB-Hannu osallistuivat keskusteluun ja Hannu kertoi Big Brotherin mahdollisista vaikutuksista ja ulos pääsemisen jälkeisistä ongelmista. Hyvässä vauhdissa ollut Ksenia totesi myös koti-ikävää valitelleelle Petrille, että talossa on turha olla jos koti-ikävä vaivaa. Nino kertoi ettei suostuisi millään luovuttamaan kisassa, mutta Petri kertoi olevansa kateellinen talosta pois pääseville.