Donald Trump leikattiin nolosti Hollywood-elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikemies Donald Trump on yksi maailman tunnetuimpia liikemiehiä, ja miljoonille televisiokatsojille tuttu myös Diili-ohjelman isäntänä. Monimiljonäärin voisi kuvitella voivan tehdä mitä haluaa, mutta aina hänkään ei saa tahtoaan läpi.

Trump oli viime vuoden marraskuussa innolla mukana Wall Street -menestyselokuvan uuden version kuvauksissa, sillä hän sai elokuvasta cameoroolin. Itseään kuvauksissa esittänyt liikemies joutuu kuitenkin pettymään elokuvan nähdessään, sillä hänen kohtauksensa on leikattu pois lopullisesta elokuvasta.

Elokuvaohjaaja Oliver Stone teki päätöksen jättää Trumpin kohtaus leikkaushuoneen lattialle. Hänen mukaansa kohtaus ei sopinut kokonaisuuteen, joten se leikattiin pois. Leikatussa kohtauksessa Trump nähtiin parturin asiakkaana yhdessä Michael Douglasin esittämän päähenkilö Gordon Gekkon kanssa. Asiasta uutisoineen New York Post -lehden mukaan kohtaus tulee olemaan mukana elokuvan DVD-versiossa.