Discotähti kärsii vankilassa – erikoiskohtelua ja biljardia

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla WHAM! -yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi tullut poptähti George Michael istuu parhaillaan vankilassa rattijuopumuksesta saamaansa tuomiota. Hän ajoi autollaan päin tien vieressä ollutta asuintaloa Hampsteadissa, Pohjois-Lontoossa.

Poptähti, oikealta nimeltään Georgios Panayiotou, pidätettiin paikan päältä ja tuomittiin kahdeksi kuukaudeksi vankilaan sekä sai viiden vuoden ajokiellon ja 1.500 euron sakot. Tuomion kärsiminen ei ole kuitenkaan ilmeisesti ollut kovinkaan tuskallista, sillä hänet on siirretty hyvin käyttäytyvien vankien osastolle.

Daily Mail -lehden raportin mukaan discotähti saa esimerkiksi katsella televisiota, ostaa pikkupurtavaa ja pelata biljardia. Vankilasta kantautuneiden tietojen mukaan poppari on sopeutunut hyvin leppoisaan vankilaelämään. Muista vangeista poiketen hänellä on myös oma yksityinen sellinsä. Tapaus on suututtanut monet, sillä sitä pidetään osoituksena julkkistähtien saamasta erikoiskohtelusta.