Hurts videohaastattelu, osa 1/3

StaraTV Viihde · Stara.fi

Brittiläinen menestysyhtye Hurts vieraili äskettäin Suomessa uuden albuminsa ja konserttinsa merkeissä. Tuolloin myös viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi ehti tavata kiireisen parivaljakon Helsingissä.

Erityisesti kotimaassaan suuren suosion sekä mediassa että hittilistoilla saaneen bändin jäsenet Adam Anderson ja Theo Hutchcraft kertoivat kolmiosaisen haastattelun ensimmäisessä osassa olevansa ensimmäistä kertaa Suomessa ja ”tässä osassa maailmaa”. Haastattelu tehtiin hieman ennen illan loppuunmyytyä keikkaa.

Adam ja Theo olivat innoissaan kuultuaan haastattelijalta kuinka tunnettuja he ja heidän musiikkinsa Suomessa oli jo ennen yhtyeen ensimmäistä täkäläistä keikkaa. Lisäksi yhtye valottaa hieman taustaansa ja sitä kuinka bändi alunperin sai alkunsa.