Näitä Scarlett Johanssonin kuvia ei lehdessä nähty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähtiin taannoin pitkästä aikaa valkokankaalla Iron Man -elokuvan jatko-osassa. Keväällä hän teki myös malliuraa poseeraamalla Mango-vaatemerkin mainoskuvissa ja W-lehden kannessa.

Maailman ihailluimpien ja seksikkäimpien julkkisnaisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu kaunotar poseerasi äskettäin Mangon uusissa mainoskuvissa. Nyt kuvauksista on julkaistu verkossa kulissien takaista materiaalia, jota ei mainoskampanjassa käytetty. Katso kuvat tästä.

Ennen taannoisen Iron Man 2 -elokuvansa ensi-iltaa Scarlett Johansson keskittyi muutaman kuukauden ajan teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän tähditti A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa.