Realityohjelma vei mielenterveyden – mies vaatii korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmien aikakaudella ohjelmien tasoissa on suuriakin vaihteluja, mutta harvemmin ne aiheuttavat kuitenkaan katsojille mielenterveydellisiä häiriöitä. Peppujulkkis Kim Kardashianin ja hänen siskojensa Keeping Up with the Kardashians -ohjelmasta vaaditaan kuitenkin nyt tuntuvia korvauksia.

Pennsylvaniassa vankilassa istuva D.J. Goodson on haastanut Kardashianit oikeuteen ja vaatii heiltä korvauksia. Tuomioistuimeen jätetyn kanteen perusteella mies väittää kärsineensä valtavasta stressistä katsottuaan sisarusten toilailuja televisiosta. Hän kertoo mielenterveytensä kärsineen pysyvää haittaa. Miehen mukaan hänet on pakotettu katsomaan ohjelmaa.

Erityisesti ongelmallisiksi Goodson nimeää Kim Kardashianin taannoisen nyrkkeilyottelun, Kourtneyn raivokohtaukset ja Khloen nimittelyt. Mies vaatii 75.000 dollarin korvauksia, Digital Spy uutisoi.