Vesa Keskinen osti toisenkin Ladan 3 100 eurolla – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Negative-aiheisen Rock-Ladan Rock’n Roll Circukselta hankkinut Vesa Keskinen hullaantui niin kovin autoonsa sekä sen komeaan maalaukseen että päätti hankkia vielä toisenkin tuunatun Ladan.

Nyt Tuurin mies jätti korkeimman tarjouksen Radio Suomipopin huutokaupassa olleesta Eppu Normaali -teemaiseksi maalatusta Ladasta. Auto irtosi 3.100 euron hintaan ja summa lahjoitetaan jälleen lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi.

Huutokaupan voittaja paljastettiin Radio Suomipopilla suorassa lähetyksessä, ja myös Eppu Normaalin Juha Torvinen oli lähetyksessä mukana. Torvinen yllättyi todella, kun kuuli, kenelle bändin tuunattu Lada huutokaupattiin.

– Auto tulee luonnollisesti käyttöön, se tulee tähän kyläkaupan sisäänkäynnin eteen näytille Negative-Ladan kanssa. Siinä on ollut jo melkoinen kuhina yhdenkin auton ympärillä, Vesa Keskinen kertoo.

Huutokaupattavat Ladat on maalanneet kynäruiskutaiteilija TareBrush, oikealta nimeltään Tarmo Kaikkonen, ja Flegmaatikot-yhtyeen Tiedemies, eli Teemu Koskenoja. Tiedemiehen käsialaa ovat muiden muassa Petri Nygårdin levynkansitaide ja paidat.

Negative Lada Vesa Keskinen

Negative Lada Vesa Keskinen