Stara Vesa Keskinen

Viihdeuutiset

Radio Rock: Juopuneen Vesa Keskisen orgasmipuheet hämmensivät

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen tunnetaan värikkäästä rakkauselämästään, jota on käsitelty moneen otteeseen iltapäivälehtien sivuilla. Taannoin mies kertoi Hymy-lehdelle saaneensa päiväntasaajan seuduilla 108 orgasmia illan aikana.

Mies korjasi aiempaa lausuntoaan Radio Rockin Korporaatio-ohjelman haastattelussa tiistaiaamuna. Humalaiselta haastattelussa vaikuttanut Keskinen väitti journalistin muokanneen totuutta aiemmassa jutussa. Kyläkauppias olikin välittömästi valmis oikaisemaan tilanteen.

– Se menee, että olen saanut yhden, mutta annoin 108 orgasmia, kertoi Vesa Keskinen Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa.

Haastattelu jatkui levottomaan sävyyn, kun ohjelman naisjuontaja Jenni tiedusteli mieheltä kuinka hän käytännössä tuottaa kyseiset orgasmit. Keskinen kutsui tämän jälkeen naisen Tuuriin kokemaan asian, ja paljasti samalla entisen ennätyksensä olleen 28 orgasmia illassa. Sinkkuna elelevä mies kertoi samalla kiikaroivansa uutta naista, jonka kotimaa on tosin vielä hakusessa.

Keskinen muistetaan aiemmasta suhteestaan ghanalaiseen malliin, Hamamat Montiaan. Parin suhde päättyi viime vuonna kuuluisaan kastikeriitaan, kun Keskinen kaatoi naisen tekemän kastikkeen lavuaarista alas. Kyläkauppias kertoi taannoin myös Hymy-lehdelle harrastaneensa seksiä yli 60 kansallisuuden kanssa.

Viihdeuutiset

US: Perussuomalaisten kansanedustaja liitti Vesa Keskisen ihmiskauppaan – kyläkauppias suuttui

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen tunnetaan värikkäästä rakkauselämästään, jota on käsitelty moneen otteeseen iltapäivälehtien sivuilla. Äskettäin miehen kerrottiin löytäneen jälleen uuden seuralaisen Ghanasta. Nyt Uusi Suomi -lehti uutisoi miehen saaneen kritiikkiä toiminnastaan yllättävältä taholta.

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko kirjoitti Uuden Suomen blogiinsa ”hevosenkenkämiljonääristä”, joka tilaa naisia Ghanasta tuliaisten tavoin. Niikon mielestä morsiamen hankinta välikäden kautta ei eroa ihmiskaupasta tai sutenöörin toiminnasta. Kirjoituksen ajatellaan viittaavan Keskiseen, joka on tuohtunut Niikon väitteistä.

– Hänen törkeät viittauksensa ihmiskaupasta ja sutenöörin toimista ovat kunnianloukkauksia, kertoo Vesa Keskinen Uusi Suomi -lehdelle.

Keskinen ei omien sanojensa mukaan kuitenkaan alennu haastamaan kansanedustajaa oikeuteen kunnianloukkauksesta. Tuurin miljonääri ei myöskään vaadi Niikkoa poistamaan kirjoitustaan verkkosivuiltaan. Niikko kertoi lehdelle halunneensa kritisoida Suomen viisumiperusteita, eikä Keskisen yksityiselämää.

Keskisen uusi tyttöystävä on ghanalainen missi, jonka tiedetään edustaneen maataan Miss Universum -kilpailuissa. Kyläkauppias törmäsi naiseen ensimmäistä kertaa internetissä, ja päätti ottaa kaunottareen yhteyttä. Yhteystiedot Keskinen sai Ghanassa asuvalta tutulta turvamieheltä. Julkisuudessa naista ei ole vielä esitelty.

Keskinen muistetaan aiemmasta suhteestaan ghanalaiseen malliin, Hamamat Montiaan. Parin suhde päättyi viime vuonna kuuluisaan kastikeriitaan, kun Keskinen kaatoi naisen tekemän kastikkeen lavuaarista alas. Kyläkauppias kertoi taannoin myös Hymy-lehdelle harrastaneensa seksiä yli 60 kansallisuuden kanssa. Mies kertoi naisten seksuaalisuuden lisääntyvän päiväntasaajaa lähestyessä, ja kehui saaneensa näillä seuduilla ennätykselliset 108 orgasmia illassa.

Viihdeuutiset

IS: Tuurin kyläkauppiaan uusi rakas on ghanalainen missikaunotar

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen tunnetaan värikkäästä rakkauselämästään, jota on käsitelty moneen otteeseen iltapäivälehtien sivuilla. Nyt Ilta-Sanomat kertoo, että Tuurin oma poika on löytänyt itselleen jälleen naisseuralaisen Ghanasta.

Keskisen uusi tyttöystävä on ghanalainen missi, jonka tiedetään edustaneen maataan Miss Universum -kilpailuissa. Suorasukaisista kommenteistaan tunnettu mies oli suhteellisen vaitonainen uudesta rakkaastaan. Hän kuitenkin myönsi, että perheen perustaminen on käynyt mielessä, ja uusi nainen saattaa saada sormuksen sormeen tulevaisuudessa.

– Tietyllä tavalla voin sanoa, että kysymys on vakavasta suhteesta, kertoo Vesa Keskinen Ilta-Sanomille.

Keskinen kertoi myös haastattelussa, että hänen miehinen kuntonsa voi hyvin. Hänen suurimpia ihailijoitaan ovat 60 – 65-vuotiaat naiset, jotka pitävät kyläkauppiasta omana poikanaan. Keskinen kiitteleekin vanhojen naisten viisautta, kun he ovat neuvoneet kyläkaupan isäntää tekemään poikasia Tuurin kylään.

Keskinen muistetaan aiemmasta suhteestaan ghanalaiseen malliin, Hamamat Montiaan. Parin suhde päättyi viime vuonna kuuluisaan kastikeriitaan, kun Keskinen kaatoi naisen tekemän kastikkeen lavuaarista alas. Kyläkauppias kertoi taannoin myös Hymy-lehdelle harrastaneensa seksiä yli 60 kansallisuuden kanssa. Mies kertoi naisten seksuaalisuuden lisääntyvän päiväntasaajaa lähestyessä, ja kehui saaneensa näillä seuduilla ennätykselliset 108 orgasmia illassa.