Raju yhteenotto BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin aamulla poikkeuksellisen raju yhteenotto, kun BB-Nino ja BB-Satu purkivat paineitaan toisiinsa. Riita sai alkunsa, kun Nino ei Satun mukaan ollut valmis tiskaamaan edes omia tiskejään.

– Mä vähän koulutin sitä, mitä merkitsee sana tiskaaminen. Samat tyypit täällä aina tekee tietyt asiat. Mulla vaan kilahti, Satu kommentoi riitaa muille.

Pian Satu oli kuitenkin jo sovittelevalla päällä ja totesi ettei hänen ollut tarkoitus loukata Ninoa. Omasta tiskipestistään suivaantunut Nino ei halunnut ottaa riidasta syytä niskoille ja ehdotti asukkaille tiskivuorojen kirjaamista, jotta vastaavilta riidoilta vältyttäisiin jatkossa. Paulin mukaan siivoushommat hoituisivat kyllä ilman listaakin. Muiden asukkaiden mukaan siivoamisesta tulisi kantaa jatkossa enemmän vastuuta yhdessä.