Realitytähden vatsalihaksista iPhone-hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohuttu The Jersey Shore -realityohjelma on tehnyt kahdeksasta tähdestään tunnettuja ympäri maailmaa, mutta kolme heistä on noussut selvästi tunnetuimmiksi kuin muut. The Situation, Snooki ja Jwoww komeilevat viihdelehtien otsikoissa lähes päivittäin.

Nyt The Situation, oikealta nimeltään Mike Sorrentino, on noussut esiin myös yllättävällä saralla. Hän julkaisi nimittäin oman iPhone-sovelluksensa viime viikon torstaina, ja siitä tuli välittömästi hitti erityisesti Yhdysvalloissa. The Situation -niminen ohjelma nousi nimittäin heti maksullisten sovellusten Top 10 -listalla ja menestys on jatkunut kiivaana. Tarkkoja myyntilukuja Apple ei paljasta.

Sovellus maksaa Yhdysvalloissa 4,99 dollaria ja Euroopassa 3,99 euroa. Se tarjoaa muiden muassa treeniohjelman, jotta käyttäjä voisi saada yhtä upean sixpackin kuin Sorrentino. Lisäksi mukana on aluekohtaisesti myös opastus lähimmälle kuntosalille ja solariumiin sekä Grenade Dodger -niminen peli. Tutustu sovellukseen tästä.