Homer Simpsonin ääni takoo miljoonia – peittoaa monet tähtinäyttelijät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on ollut pariin otteeseen ongelmissa, kun sen ääninäyttelijät ovat vaatineet lisää palkkaa ja jopa lakkoilleet. Näiden tempausten myötä ohjelman ääninäyttelijöistä osa on saanut myös lähtöpassit.

Homes Simpsonin ääntä näyttelevä Dan Castellaneta on kuitenkin edelleen mukana ruodussa, ja tekee siinä samalla sievoista tiliä. Hän tienaa nimittäin jokaisesta Simpsonit-jaksosta huimat 400.000 dollaria, mikä on enemmän kuin lukuisten suosikkinäyttelijöiden palkka vastaavasta työstä.

Amerikkalaisen Yahoo! Newsin mukaan Castellanetaa vähemmän tienaavat jaksolta ainakin The Office -sarjan Steve Carell, Greyn anatomia -sarjan Patrick Dempsey, 30 Rock -sarjan Tina Fey ja Good Wife -sarjan Julianna Marguiles. Tämä lienee todiste siitä, että pelkällä ääninäyttelemisellä voi tulla miljonääriksi Hollywoodissa.